Kun je je het nog herinneren hoe je was als kind? In je puurste vorm en zo vrij? Naarmate we opgroeien en ouder worden verdwijnt het pure en vrije kind langzaam naar de achtergrond. We raken het contact met ons innerlijke kind kwijt. We zijn namelijk volwassen geworden en het serieuze leven is begonnen. Geen tijd meer om daarbij stil te staan, de tijd van kind zijn is geweest. Maar wist je dat het in contact staan met je innerlijke kind belangrijk is? Wist je dat dit je basis is? In contact staan met je innerlijke kind zorgt ervoor dat je in contact bent met wie je werkelijk bent. In het leven kunnen we door verschillende omstandigheden periodes ervaren waarin we verder weg komen te staan van onszelf en niet meer goed weten wat we willen in het leven en vooral wat ons blij maakt.

Ik neem je graag mee op reis naar de basis, je innerlijke kind. Het kind dat je vroeger was. Je mag verbinding maken met wie je in de essentie bent. Voel wat er in je loskomt en wat je innerlijke kind te zeggen heeft.

 

Dag: zondag(oneven weken)

Tijd: 10.45-11.45 

Locatie: Studio da Vasco

Vasco da Gamastraat 10
1057 VK Amsterdam

Studio da Vasco bevindt zich in De Baarsjes in Amsterdam West.

Wat kun je verwachten?

Na een korte voorstelronde starten we met een aantal eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen zodat je ontspannen aan de meditatie begint. Daarna volgt de meditatie van ongeveer 30 minuten. Na afloop van de meditatie is er ruimte om je ervaring te delen.(Dit is niet verplicht) 

Inbegrepen: thee en een gezonde snack

Kleding: het is fijn om comfortabele kleding en sokken te dragen

 

Wil je graag meedoen? Reserveer dan je plek via het aanmeldformulier of stuur een bericht naar info@holisticgoddess.nl