Hi!

Mijn naam is Roxan, ik ben 34 jaar en woon in Amsterdam. Ik hou o.a. van reizen, mediteren, dansen en wandelen in de natuur.

Zo'n  8 jaar geleden begon de zoektocht naar mezelf. Ik merkte dat ik eigenlijk al jaren niet in balans was. Ik deed werk dat me geen voldoening gaf. Ik wist niet goed wie ik was en wat ik wilde met mijn leven. Ik leefde op de automatische piloot en zat voornamelijk heel erg in mijn hoofd, ver verwijderd van mijn lichaam. Ik besloot daarom om te gaan mediteren.

Dat was best een opgave omdat ik dacht dat het de bedoeling was dat mijn hoofd tijdens het mediteren vrij moest zijn van gedachtes. Achteraf gezien een verkeerd beeld. Een lange periode van zelf mediteren volgde en de interesse in het mediteren groeide. Maar ik had het idee niet verder te komen. In 2017 besloot ik om de meditatieleraar opleiding te gaan volgen via het Nederlof Centrum in Amsterdam.

In eerste instantie voor begeleiding, verdieping voor mezelf en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Eenmaal aan de opleiding begonnen, merkte ik na een tijd een positieve verandering in mezelf op. Eerst wel ontzettend confronterend en moeilijk. Door de begeleiding en meditatietechnieken in de opleiding kwam ik op een dieper niveau en begon het mediteren me te raken. Er kwamen onverwerkte thema's uit mijn jeugdtijd los en stap voor stap kwam ik dichter bij mezelf. Na een tijd de opleiding gevolgd te hebben  werd ik helderder in mijn hoofd waardoor de echte ik steeds zichtbaarder werd. De richting die ik op wou gaan in mijn leven  werd ook steeds duidelijker.

Door mijn eigen mooie ervaring wil ik andere vrouwen ook helpen om in hun kracht te komen. Zodat ze een leven kunnen leiden dat ze inspireert en voedt. Sinds 15 april 2019 ben ik gecertificeerd meditatieleraar. Ben je benieuwd of meditatie iets voor je is, en wil je een meditatieles uitproberen? Je bent van harte welkom!